حضور قلب

اگر پارتی مهربان و توانمند و با نفوذ داشته باشی چقدر حاضرید در برابر او خم و راست شوید؟!
. تجسس نکردن کنجکاو نبودن و سرک نکشیدن در کارهای مردم جمله (من باید از کار فلانی سر در بیارم) جمله شیطانی است نه رحمانی!
2. حس و روحیه ارتباط برقرار کردن بیش از حد با همگان انسان هرچه از زندگی دیگران کمتر بداند زمینه گناهان و آسیبهای اجتماعی کمتر خواهد بود!
3. افزایش عشق و محبت خدا: کسی که تو را از پدر و مادر بیشتر دوست دارد، دوستش نداری!
4. لقمه حلال: الْعِبَادَةُ مَعَ أَکْلِ الْحَرَامِ کَالْبِنَاءِ عَلَى الرَّمْلِ؛ عبادت کسی که حرام خواری می کند مانند ساختمانی است که بر روی شنزاری روان بنا شده باشد
5. مستحبات نماز مانند عطر 
6. مسواک چوبی
7. جانماز سفید 
8. لباس سفید 
9. کلاه سفید
10. فضای بی عکس عکس درون اتاق نباشد
11. اشیاء حواس پرت کن اطراف انسان نباشد بهترین کار برای تامین این مهم تخصیص اتاقی ولو کوچک ولی ساده و بی آلایش به اتاق عبادت است!
12. توجه به عظمت بی نهایت پروردگار
13. توجه به میزان نیاز انسان به حیات بخش و قدرت لایزال باندازه بی نهایت به بی نهایت نیاز داریم
14. توجه به میزان بدهکاری ات به خداوند تو هر چه داری از وجودت است و وجودت را خدا به تو داده است
15. توجه به نیستی و حقارت انسان در برابر او دیدن کلیپ میکرو و ماکرو به دوستان سفارش می شود بزرگی سرسام آور کهکشان ها و دقت و ظرافتهای محیرالعقول عالم آفرینش
16. توجه به محبت شدید مربی مهربان به انسان لَو عَلِمَ المُدبِرونَ کَیفَ اشتیاقی بِهِم لَماتوا شَوقاً اگر آنان که از درگاه من روی برتافتند ، می دانستند که چقدر مشتاق آنان هستم ، هر آینه از شوق جان می سپردند
17. گناه نکردن: گناه شکستن حرمت قرق خداست
. حضور قلب در هنگام وضو گرفتن
19. ذکر دائم زبانا و قلبا به یاد خدا بودن به یکمرتبه نمی شود خدا را حاضر دید بلکه دائم باید حاضر دید تا در هنگام نماز به راحتی حضور وجود داشته باشد
20. تخلیه افکار و خطورات قبل نماز: ۵ دقیقه قبل از نماز انسان بنشیند و افکار و آنچه در ذهن دارد را تا بعد نماز تعطیل کند و دور بریزد 

راهکارهای حضور قلب در نماز

روشهای شناسایی مخاطب

مرغ بلندپرواز آسمان عشق و معرفت

نماز ,انسان ,بی ,توجه ,حضور ,خدا ,توجه به ,حضور قلب ,بی نهایت ,در برابر ,در هنگام

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

پژوهش سرای دانش آموزی امام خمینی(ره) تفت مجتمع پتاس خور 0 اخبار دلار سکه یورو خرید فروش محصول سلامت ارگانیک در اصفهان بازاریاب فایل دانلود برنامه بوم نمونه طرح برنامه ویژه مدرسه خبر سازان تشک آنلاین روان شناسی و ذهن